POLITICA DE PROTECCIÓ DE DADES


BERNA BROS, S.L. l’informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal.


BERNA BROS, S.L. es reserva el dret a modificar la present política, informant-l’hi prèviament dels canvis que es produeixin a traves d’aquests avis.


Vostè, al facilita voluntàriament les seves dades personals a traves qualsevol formulari d’aquesta pagina web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu envio, autoritza expressament a BERNA BROS, S.L. per a que tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades rebudes.


La recollida i tractament de les dades personals que vostè faciliti tenen com a finalitat contactar amb vostè per a donar resposta a la seva petició i informar-l’hi sobre els productes i serveis que ofereix la nostra empresa, a traves de qualsevol medi de comunicació, inclús electrònicament.


Les dades facilitades per vostè amb els camps marcats amb * son obligatòries per a poder complir amb la finalitat exposada en el paràgraf anterior.


BERNA BROS, S.L. ha adoptat les mesures tècniques necessàries per a evitar l’alteració, pèrdua o tractament no autoritzat de les dades personals que vostè ens facilita.


BERNA BROS, S.L. manifesta el seu compromis de confidencialitat respecte el tractament de les seves dades personals.


Vostè te dret a accedir a la informació que li pertany, rectificar-la de ser errònia, cancel•lar-la o opondres al seu tractament a traves del correu electrònic bernabros@bernabros.com o de comunicació escrita a: BERNA BROS, S.L. PTDA. LA PLETA S/N, 25181, SOSES, LLEIDA.


BERNA BROS, S.L. l’hi informa que la seva pagina web no utilitza cookies.